середу, 28 липня 2010 р.

Про пікет працівників ТТУ

Пікетувальники принесли саморобні плакати з гаслами

Середа, 28 липня
Як і було заявлено, працівники ТТУ вийшли пікетувати міськраду. Правда акція вийшла не надто масова - прийшло всього чоловік 40-50 (це якщо рахувати пенсіонерів, які теж вирішили підтримати протест). Зате до неї готувались. Було багато плакатів із різними закликами, намальованих на ватманах.



...Хто був:
...
- пікетувальники - працівники Депо №2 в кількості 40 чоловік (якщо рахувати по підписам на зверненні до мера - 37). Дехто привів з собою дітей.
- Ігор Іваницький, головний редактор "Крок-радіо". Саме він перший поширив серед ЗМІ інфо про нові плани щодо ТТУ
- журналісти, чоловік так 10. Куди ж без них, така робота)
- "Свобода" зі своїми прапорами і листівками. Ці просто примазались аби в зайвий раз попіаритись. Спроби культурно їх звідти "попросити" успіхами не увінчались. Їх просто ігнорили)
- депутат міськради Стрякіна, фракція Комуністів. Довго і завзято щось пояснювала присутнім. Пообіцяла, що комуністи порвуть будь-кого за ТТУ)
- Олександр Коцюбко, президент спортивного клубу "Легіон" і однойменної громадської платформи. Останнім часом Коцюбко почав активно "світитись" в пресі. На пікеті він трохи покрутився серед натовпу, поспілкувався з присутніми і дав комент журналістам. Пообіцяв попросити владу не шкодити ТТУ і удалився
- прес-секретар міського голови Житомира - просто вийшла подивитись на дійство. Сказала, що Віра Шелудченко в даний момент - на колегії і до пікетувальників вийти не зможе . (Тоді відбувалось розширене засідання "Житомиргазу").

...Що було
...
Пікетувальники почали збиратись біля будинку мерії ще з 9.00 ранку. Офіційно акція була заявлена на 9.30. Тоді просто розгорнули ватмани із гаслами. Почали збирати підписи під зверненням до міського голови. Все було мирно, спокійно - пікетувальники не заважали владі, влада не заважала пікетувальникам. До них ніхто так і не вийшов. До 11.00 натовп біля міськради порідшав. Журналісти порозходились, частина працівників ТТУ також. Акція піша на спад.

Міському голові передали звернення. Обласне телебачення взяло штурмом кабінет заступника мера Ігора Гундича, тож нам (я, звісна річ, примазався до обласного) вдалось взяти коментар.

І що далі...
Поки що абсолютно нічого. Жодного ефекту, крім інфо в ЗМІ. Лише на сайті міськради з'явився коментар Гундича, мовляв це все політичні партії-аутсайдери перед виборами влаштували.

Дивитись:
Фото з пікету житомирської міської ради працівниками ТТУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...