вівторок, 27 липня 2010 р.

Анонс акції протесту

Цієї середи, 28 липня, працівники ДЕПО №2 житомирського трамвайно-тролейбусного управдіння планують провести пікетування міської ради । Причина - рішення влади про переведення всіх тролейбусів в Депо №1 на вулиці Ольжича, скорочення працівників і консервацію виробничих потужностей Депо №2, що на Вітрука।
Детальніше про це читаємо тут: http://zt.20minut.ua/news/10180765

Збираюсь туди піти, сподіваюсь вийде і фото пікету будуть завтра।




Ситуація в житомирському ТТУ вже декілька років лишається стабільно важкою। Причини банальні - фінанси і кадри। Постійно немає грошей, постійні затримки із виплатою заробітної плати, інші борги, мільйонні кредити। І абсолютне бездарне керівництво, якому ці всі проблеми абсолютно по-барабану (останнє - виключно суб'єктивне, але напрошується якось саме)।
Ніхто не чухається ще й тому, що в нас у місті не прийнято якось про це все говорити। Проблеми ТТУ не хвилює особливо ні житомирську пресу, ні саму міську владу। Хоча друге частково є наслідком першого। Мабуть, єдиний, хто цим переймається послідовно і постійно є редактор Крок-Радіо Ігор Іваницький। Але про це теж пізніше।
Періодично всі проблеми ТТУ вилазять назовні і тоді всі починаються чухатись। Черговим приводом для цього стало рішення міської влади законсервувати одне Депо і первести всі тролейбуси в інше।

Про сам пікет ви можете прочитати на нашому блозі

Переглянути текст звернення пікетників до міського голови

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...